De informatiemarkt zal in het gemeentekantoor plaatsvinden
De informatiemarkt zal in het gemeentekantoor plaatsvinden Foto: Gemeente Gennep

Presentatie concept armoede- en minimabeleid

Openbare publicatie Maatschappelijke discussie Politiek

Gennep | Op maandag 21 november om 20.00 uur vindt een raadsinformatieavond over het nieuwe armoede- en minimabeleid plaats. De avond bestaat uit twee onderdelen: een presentatie van het beleid in de raadzaal van het oude stadhuis en een informatiemarkt in het gemeentekantoor.

Presentatie beleid
Het armoede- en minimabeleid van de gemeente Gennep is herzien. Het concept van het nieuwe beleid is nu klaar. Een aantal inwoners die tot de groep minima behoren, heeft in het voortraject meegedacht over dit beleid. Nu is het tijd om het concept te presenteren aan de (burger)raadsleden. Dit gebeurt op maandagavond 21 november, vanaf 20.00 uur.

Informatiemarkt met partners
Om een goed beeld te krijgen van waar mensen in armoede allemaal mee te maken krijgen, maar ook van welke regelingen en diensten zij gebruik kunnen maken, organiseert de gemeente een informatiemarkt in het gemeentekantoor. Op deze markt staan een aantal partners van de gemeente, waaronder het Jeugdfonds Sport en Cultuur, de Papieren Brigade, Stichting Leergeld en bewindvoerders. De informatiemarkt begint rond 20.30 uur, na de presentatie over het beleid.

Ga met ons in gesprek
Geïnteresseerden zijn van harte welkom om de presentatie en de markt bij te wonen en hun mening te geven.
Wilt u erbij zijn? Meld u dan aan via OMO@gennep.nl.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT