De opslag van KVW Bergen was flink overhoop hehaald
De opslag van KVW Bergen was flink overhoop hehaald Foto: KVW Bergen

Kindervakantiewerk dupe van inbraak

Politie 112

Nieuw Bergen | Afgelopen week werd een vrijwilliger van Kindervakantiewerk (KVW) door een oplettende inwoner van Bergen erop geattendeerd dat er ingebroken was bij de opslag van KinderVakantieWerk. Dit was al eens vaker geprobeerd, maar de deuren hadden het steeds kunnen weerhouden. 

Deze keer echter niet en de ravage was groot. Iedere hoek van de berging was doorzocht, en naast de schade aan het gebouw waren diverse zaken verdwenen. De blowers voor de springkussens, alle bouwlampen, alle statieven en masten, bekabeling, elektrisch gereedschap en ga zo maar door. Enkel de zaag was achtergelaten. 

Inmiddels is er spontaan een crowdfund-actie gestart vanuit de gemeenschap, via deze link kun je ook doneren https://www.doneeractie.nl/kvw-nieuw-bergen/-72490  Het bestuur is blij met deze actie “dit laat zien hoe betrokken ouders zijn bij Kinder Vakantie Werk” 

“Ondanks dat de kwestie in handen is van de politie, hopen we dat iemand weet wie hier achter zit of dat iemand wat gezien heeft”, aldus kindervakantiewerk op Facebook. Meld het aan de politie via 0900 - 8844 of aan een van de KVW-vrijwilligers.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT