Er werd dit weekend één Maasduinenderby gespeeld
Er werd dit weekend één Maasduinenderby gespeeld Foto: Chris Smits

Maasduinenderby in Milsbeek

Milsbeek | Er werd afgelopen weekend één Maasduinenderby gespeeld. Stormvogels ‘28 uit Siebengewald ging op bezoek bij SV Milsbeek. Op sportpark De Zwarteweg was de thuisploeg met 2-1 te sterk. In de eerste helft scoorden Wahid Rashidi en Daniel Janssen voor Milsbeek en in de tweede helft maakte Bart Seegers de aansluitingstreffer voor Stormvogels.

EWC ‘46 moest zondag naar Ledeacker om het op te nemen tegen het hoger geklasseerde DSV. Het werd een opvallend eenvoudige overwinning voor de Wellenaren die met een 4-0 zege op zak huiswaarts gingen. In de eerste helft scoorden Jerry Driessen, Daniel Salins en Koen Stevens binnen een tijdsbestek van nog geen tien minuten. Na de rust was het Mimoun Akrom die de eindstand op 0-4 bepaalde.