Voetbal in de Maasduinen
Voetbal in de Maasduinen Foto: Internet

Voetbaluitslagen in de Maasduinen

Hieronder de uitslagen en de doelpuntenmakers van de overige voetbalverenigingen in de Maasduinen van de Vierde klasse F.

SSA Lottum/GFC ‘33 - EWC ‘46   2-1
Ook in de vijfde speelronde heeft EWC uit Well wederom geen overwinning kunnen boeken en blijft met nul zeges op de een na laatste plaats in de ranglijst. Op bezoek op sportpark Den Haspel in Grubbenvorst kwam EWC nog wel op voorsprong door een doelpunt Danny Kempkens, maar nog voor rust scoorden de gastgevers twee treffers waardoor in de eerste helft de eindstand reeds bepaald werd.

DEV-Arcen - VV Heijen   1-1
Op sportpark De Hondskamp in Arcen kende deze Maasduinenderby een flitsende start, want zonder dat één speler van de bezoekers de bal kon raken was het al 1-0 door een doelpunt van Guus Lamers. Nog voor rust werd de eindstand bepaald door Thymo Zeelen en bleef de wedstrijd onbeslist.