Afbeelding

Nieuw elan bij MSH Maasduinen

Video Sport VIDEO

Siebengewald | De thuisploeg MSH Maasduinen zit in een hectische periode met als dieptepunt een 6-0 verliespartij vorige week en het daaropvolgende ontslag van trainer Bjorn Saleming. Desondanks slaagde SES uit Langenboom, dat nog volop in de race is om het kampioenschap, er niet in om de wedstrijd te winnen in Siebengewald. Sterker nog, het punt dat de bezoekers overhielden aan deze wedstrijd was een gestolen punt en qua spelbeeld mag SES hier heel tevreden mee zijn. Voor MSH had er dus meer ingezeten maar interim-trainer Nils Goertz zag het spelplezier weer terug en heeft goede moed voor de rest van het seizoen.

De eerste helft begon rustig maar had SES toch iets meer het betere van het spel. Dat resulteerde in de 0-1, maar kort voor rust was het Tim Cuppen die voor de 1-1 zorgde. De klap van de gelijkmaker leek SES niet meer te boven te komen. Meteen na rust was er een grote kans voor Jesse Jaspers, maar hij had zijn vizier niet op scherp. Kort daarna was er weer een grote kans voor MSH maar werd de bal van dichtbij naast geschoven. De mogelijkheden voor de thuisploeg bleven zich maar opstapelen en SES mocht echt blij zijn dat het nog gelijk stond. Met name de goalie uit Langenboom Jon de Klein bleek een grote sta-in-de-weg en verhinderde dat MSH Maasduinen de volle winst kon pakken.