Eerste glasvezelaansluiting in de gemeente Bergen
Eerste glasvezelaansluiting in de gemeente Bergen Foto: Chris Smits

Eerste aansluiting op glasvezel in de gemeente Bergen

Video VIDEO

Afferden | De vlag kan uit voor veel inwoners in de gemeente Bergen. Sinds dinsdagochtend 26 januari zijn de eerste TriNed-klanten aangesloten op het nieuwe glasvezelnetwerk.

Frans Thonen aan de Dorpsstraat in Afferden werd deze ochtend verrast door verschillende bezoekers. De TriNed monteur, Maasduinen Courant, een fotograaf, Sicco de Jong van E-Fiber en Lauran van den Bogaart namens TriNed, stonden voor de deur. Frans Thonen had de eer om bossen bloemen in ontvangst te nemen. In deze tijd is thuiswerken met een stabiel netwerk dusdanig van belang, zo beaamt Frans, werkzaam als journalist.

Met het thuiswerken is de kwaliteit van het netwerk belangrijk. Hij geeft aan dat een stabiel, kwalitatief goed netwerk bijdraagt aan het snel verzenden van grote bestanden. De keuze voor TriNed was volgens hem snel gemaakt. De keuzevrijheid bij een provider als TriNed was voor de Frans belangrijk: “Thuis al een volledig coax netwerk liggen, daarom is de coax-oplossing van TriNed voor mij een prima uitkomst.” 


Gratis overstappen in de gemeente Bergen
TriNed is druk bezig met het activeren van klanten, Als je nu overstapt naar TriNed, betaal je niets voor je glasvezelaansluiting van E-Fiber en bespaar je minimaal 450 euro. Stap jij ook over op glasvezel?
“Overstappen is zo geregeld met onze gratis overstapservice. Wij zeggen je huidige abonnement op en zorgen ervoor dat je geen dag zonder internet zit. Natuurlijk helpen wij je graag een handje verder bij de overstap. Zo maak je een afspraak met onze servicemonteur die ervoor zorgt dat je gratis wordt aangesloten op het glasvezelnetwerk. Hij gaat pas weg zodra de verbinding écht werkt”, aldus Lauran van den Boogaart.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT