Afbeelding
Foto: Bombakkes

Jubilerend Bombakkes begint met een feestmaand

Carnaval/Vastelaovend Carnaval

Gennep | Onder het motto ‘Vier ‘t vastelaovendsseizoen in november met ’t Bombakkes’ maakt de Gennepse carnavalsvereniging een begin aan het nieuwe carnavalsseizoen, een seizoen waarin de vastelaovendclup ’t Bombakkes haar 77-jarig jubileum viert.

Het jubileumjaar gaat in november van start met een drietal grote activiteiten. Op 11 november wordt vanaf 19.00 uur het vastelaovendseizoen afgetrapt op de markt in Gennep. Voor de tweede keer wordt De Aftrap georganiseerd als start van de carnaval, waarbij een aantal grote artiesten optreedt. Onder andere Pruuf Mar en de Toddezek zijn op deze avond te zien. Ook wordt op deze avond de jubileumprins van het Bombakkes uitgeroepen. Het terrein is geopend vanaf 18.00 uur en de entree is gratis.

Op zaterdagavond 19 november vindt op de Groes in Gennep de tweede editie van het MaNiefest (Maas- & Niersfestival) plaats. Tijdens deze Hollandse avond komen niemand minder dan Frans Duijts, Django Wagner en René Schuurmans. De avond wordt daarnaast opgeluisterd door feestband TILT. Kaarten zijn nog beschikbaar via www.maniefestgennep.nl dus  wees er snel bij!

De feestmaand november wordt afgesloten op zaterdagavond 26 november. Op deze avond wordt door de Samenwerkende Limburgse Vastelaovendverenigingen (SLV) de Gouden Narrenkap uitgereikt aan Frans Theunisz. Bekende artiesten als Bjorn & Mieke, Hoondervel en Showband Töns luisteren de avond muzikaal op. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.goudennarrenkapgennep.nl.
“Hopelijk tot ziens in november in Gennep op de Markt en op de Groes!”, aldus de jubilerende Bombakkes.


Ook gezamenlijk wordt in de gemeente de opening van het carnavalsseizoen gevierd. Op zaterdag 12 november vanaf 20.30 uur wordt met Bjorn & Mieke, Anderkovver & DJ Otto Wunderbar de start van de carnaval ingeluid met GAON!. De feesttent aan de Kleefseweg 29 in Ven-Zelderheide is geopend vanaf 19.30 uur, kaarten zijn verkrijgbaar via www.gaon.website.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT