Computerclub KBO Bergen in actie
Computerclub KBO Bergen in actie Foto: Chris Smits

Computerclub Bergen weer open

Algemeen Hobby & vrijetijd

Nieuw Bergen | Vanaf  woensdag 9 juni is de gratis Inloop van Computerclub KBO Bergen weer open voor als u een probleem heeft met het gebruik van smartphone, tablet of laptop. De vrijwilligers proberen u dan meteen te helpen. Is uitgebreide hulp gewenst dan kan daarvoor een afspraak voor Individuele Begeleiding worden gemaakt. 

Bij Individuele Begeleiding bepaalt de cursist het onderwerp en tempo. De Inloop is open op woensdagen van 13.30 tot 16.00 uur. Alle inwoners vanaf 30 jaar in de regio Bergen (ook Nieuwe Nederlanders die de Nederlandse taal voldoende beheersen) zijn welkom.

“Wij verrichten geen reparaties en de coronamaatregelen dienen in acht genomen te worden. Er zal bij de ingang van het Ontmoetingscentrum (OCB) aan de Murseltseweg een kort gesprek plaatsvinden over de algehele gezondheid.”

De telefonische Help Desk van Computerclub KBO Bergen is nog steeds bereikbaar. Heeft u een probleem met het gebruik van smartphone, tablet of laptop? Indien mogelijk wordt u meteen geholpen per telefoon op nummer 06 - 4157 9250 op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT