Afbeelding

Maasduinenderby’s zonder winnaar

Sport Sport

Bij de inhaalduels die donderdagavond 17 maart werden gespeeld stonden twee Maasduinenderby’s op het programma. In Ottersum ontving Achates op sportpark De Niersvallei SV Milsbeek en in Nieuw Bergen speelde Montagnards tegen VV Heijen. Beide duels eindigden in 1-1.

De ruststand op sportpark De Venhorst in Nieuw Bergen was 0-0 en in de tweede helft wisten de bezoekers door een doelpunt van Tijn Wabeke op voorsprong te komen. Heijen leek met de volle buit huiswaarts te keren maar in blessuretijd was het Bart van Roosmalen die alsnog de gelijkmaker aantekende en zo toch nog een punt in Bergen kon houden. Aanstaande zondag 20 maart speelt Montagnards de gemeentederby tegen EWC ‘46 op sportpark Oude Linde in Well.

Ook in Ottersum kwamen de gasten als eerste op voorsprong door een goal van Pépe van Hoeve kort voor het rustsignaal. Het was Joep Stamer die vijf minuten voor het eind van de wedstrijd de verdiende gelijkmaker scoorde voor Achtes.