Afbeelding
Foto: TWC

De ‘Totenhügel’ kan weer

Sport Sport

Siebengewald | Het mag en kan weer na een onderbreking van twee jaar ‘De Totenhügel’, een straatnaam en een beklimming in de Regio Nederrijnse Heuvelrug met een lengte van circa 0,7 km. Een regionale wielerklassieker die al decennia lang georganiseerd wordt door de Siebengwaldse fietsclub TWC Noord Limburg.

Ieder jaar vindt deze toertocht voor wielrenners plaats op Tweede Paasdag en dus dit jaar op maandag 18 april .Er zijn drie afstanden; 75, 100 en 125 kilometer, die over compleet uitgepijlde en autoluwe wegen gaan met als startpunt De Heidebloem in Siebengewald.

Er wordt gestart tussen 08.00 en 10.00 uur en inschrijving is voor NTFU leden 5 euro en voor niet leden 7 euro. Om deze toertocht te kunnen organiseren en tot een succes te maken hebben 35 vrijwilligers hun medewerking toegezegd .Deze vrijwilligers zorgen voor het veilig parkeren bij de startlocatie, inschrijven van de deelnemers en het assisteren bij het oversteken van drukke wegen. Het verwachte aantal deelnemers ligt tussen de 500 en 1000, afhankelijk van de weersomstandigheden.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT