Vlnr: Peter, Joop, Jan en Ben
Vlnr: Peter, Joop, Jan en Ben Foto: Destion

Destion bedankt ‘rookmeldermannen’

Algemeen Maatschappelijke discussie Ondernemers

Gennep | Destion sprak een welverdiend bedankje uit aan de tijdelijke collega’s voor het plaatsen van rookmelders. De afgelopen maanden zijn Ben, Jan, Joop en Peter elke werkdag voor Destion op pad geweest. Zij hebben alle woningen van de woningcorporatie voorzien van een rookmelder op elke verdieping. Op een enkel huis na waar de bewoners niet thuis waren, werd hiermee de deadline van 1 juli behaald.

Sinds 1 juli van dit jaar moet iedere woning in Nederland een rookmelder op elke verdieping hebben. Dat heeft de overheid bepaald en Destion wil graag dat bewoners prettig en veilig wonen. De meeste woningen waren dan ook al voorzien van rookmelders, maar nog niet overal op elke verdieping. Voor de veiligheid is dat gecontroleerd en zijn er extra rookmelders geplaatst.

Door het inschakelen van de extra hulp heeft Destion haar doelstelling behaald. Met veel enthousiasme zijn de vier extra collega’s aan de slag geweest. Bewoners zijn vooraf geïnformeerd en de mannen waren voorzien van materiaal, kleding, legitimatie en een auto van Destion. “Wij zijn trots dat we met hun hulp het doel om tijdig overal rookmelders te plaatsen hebben behaald. Veel dank aan de mannen én de bewoners van onze woningen voor de medewerking”, aldus Destion.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT