Afbeelding
Foto: Computerclub

Computerclub in december beperkt geopend

Algemeen Hobby & vrijetijd Maatschappelijke discussie

Nieuw Bergen | De computerclub zal in december beperkte ondersteuning gaan geven, waarbij de gratis inloop wordt opgeschort, die dan vanaf woensdag 4 januari 2023 weer als gebruikelijk geopend zal zijn aan de Murseltseweg 4A te Nieuw Bergen.

Heeft u problemen met het gebruik van de mobiele telefoon, tablet of laptop dan biedt de computerclub gratis hulp. U kunt op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur bellen naar 06 - 5899 8083 en een vrijwilliger zal proberen telefonisch hulp te verlenen. Buiten de openingstijden kan een boodschap worden ingesproken.

Vanaf 4 januari 2023 is de locatie bij het OCB aan de Murseltseweg weer open voor de gratis Inloop, elke woensdagmiddag van 13.45 tot 15.30 uur, om problemen met het gebruik van telefoon, tablet of laptop te bespreken of om aan te geven welke ontspannende of noodzakelijke vaardigheden u zou willen leren. Zorg echter wel dat het apparaat deugdelijk is, want er worden geen reparaties verricht.

De computerclub zal trachten meteen te helpen of anders een afspraak te maken voor individuele begeleiding door een specialist op een woensdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur of van 15.00 tot 16.00 uur. Bij een dergelijke begeleiding bepaalt u zelf het onderwerp en het tempo.

Het OCB is toegankelijk en bruikbaar voor rolstoel- en rollatorgebruikers.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT