Een 'vollemaanswandeling' door De Maasduinen
Een 'vollemaanswandeling' door De Maasduinen Foto: limburgs-landschap

Excursie: Volle maanwandeling

Algemeen Hobby & vrijetijd Natuur

Afferden | Op vrijdag 3 februari start om 20.00 uur een spannende avondexcursie vanaf Activiteitencentrum De Zevenboom, Kapelstraat 71 te Afferden. De excursie duurt ongeveer twee uur en deelname is gratis. Zorg voor warme kleding en goed schoeisel. Aanmelden is verplicht voor deze excursie via www.limburgs-landschap.nl/kalender en doe het snel want vol is vol.

In de avonduren van vrijdag 3 februari kunnen belangstellenden met een gids het schemerbos betreden. Ruiken, voelen en genieten van de rust in het nachtelijke bos, wandelen over een donkere, stille heide. De excursie zal ook het Quin bij nacht laten zien. De natuurgidsen gaan met de wandelaars op zoek naar tekenen van leven in het nachtelijke Bergerbos.

Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVN Limburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Stichting het Limburgs Landschap. Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten, zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT