Afbeelding
Foto: 4daagse

Nijmeegse Vierdaagse door Gennep, Milsbeek en Ottersum

Openbare publicatie Hobby & vrijetijd Sport

Gennep | Van dinsdag 19 tot en met vrijdag 22 juli is de Nijmeegse Vierdaagse. Op donderdag 21 juli komt de Vierdaagse door de gemeente Gennep. De 40- en de 50-kilometerlopers wandelen door Milsbeek. De 50-kilometerwandelaars doen via het Genneperhuispad ook het centrum van Gennep en Ottersum aan.

Zowel in de kernen als in het centrum van Gennep is van alles georganiseerd. Zo kunnen de wandelaars Gennepse ansichtkaarten versturen naar vrienden en familie vanuit het ‘postkantoor’ in Milsbeek. Daarnaast zorgen inwoners, ondernemers, verenigingen en de gemeente voor versieringen, muziek en activiteiten langs de route.

Vierdaagse T-shirt
Verder ontvangen de wandelaars uit de gemeente Gennep weer een Genneps Vierdaagse T-shirt. De uitreiking hiervan is op dinsdag 12 juli om 19.00 uur in het gemeentekantoor. Neem uw inschrijfbewijs mee. Wandelt u mee, maar bent u die avond verhinderd? Dan kunt u het T-shirt vanaf 13 juli op vertoon van uw inschrijfbewijs tijdens openingstijden ophalen bij de receptie van het gemeentekantoor.

Verkeersmaatregelen
In de kernen Gennep, Ottersum en Milsbeek worden verkeersmaatregelen genomen op 21 juli. In Gennep zijn de Maaskempweg, ’t Straatje (deels), de Poel, Zuidwal, Zuid-Oostwal (deels), Markt, Niersstraat en Nijmeegseweg (deels) tijdens de doorkomst afgesloten. In Milsbeek zijn de Langstraat, Zwarteweg, Kerkstraat, Sprokkelveld, Smelenhof en Smelenberg volledig afgesloten tijdens de doorkomst. Ter hoogte van de Smelenberg is de Bloemenstraat afgesloten. In Ottersum zijn de Kleineweg, St. Janstraat, Eikenwal, Bredeweg, Aaldonksestraat (deels), Hoevensestraat, Panoven, Horsedwarsweg, Horsestraat, Hondsiepsebaan en Ringbaan tijdens de doorkomst afgesloten. Verkeer wordt ter plekke omgeleid. Meer informatie over de verkeersmaatregelen vindt u op www.gennep.nl/vierdaagse.

Buslijn 83
In verband met de doortocht van de Vierdaagse rijdt buslijn 83 op donderdag 21 juli niet via het centrum van Gennep en niet via Ottersum. De haltes Wilhelminaplein, Niersbrug en Ottersumseweg komen te vervallen. Lijn 83 rijdt vanaf het busstation Gennep via de Brabantweg en N271 naar Milsbeek, Drie Kronen en pakt daar de reguliere route weer op.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT