Voetbal in de Maasduinen
Voetbal in de Maasduinen Foto:Internet

Uitslagen bekervoetbal in de Maasduinen

Sport Sport

Nieuw Bergen | In de derde en beslissende ronde van de KNVB-districtsbeker zijn afgelopen zondag 13 september weer verschillende wedstrijden gespeeld. Het duel EWC ‘46 tegen SV Kronenberg werd vanwege corona afgelast.

Vijfdeklasser Resia ‘42 uit Wellerlooi boekte een overtuigende 1-5 zege op bezoek bij VIOS ‘38 in Beugen en bereikte daarmee een mooie tweede plaats in eindklassering.
Derdeklasser Vitesse ‘08 kent een uitermate teleurstellende start van het seizoen en verloor de laatste wedstrijd met thuis met 0-3 van SV Milsbeek. In dezelfde poule was Achates uit Ottersum met 4-3 te sterk voor de bezoekers uit Sambeek. Milsbeek werd eerste in deze poule en met een gelijk aantal punten werd Achates tweede. Een teleurstellende derde plek resteerde voor de Gennepenaren.
Montagnards uit Nieuw Bergen lijkt met de week beter te gaan spelen en deze opwaartse lijn trok zich ook afgelopen weekend voort. Zondag werd op sportpark De Venhorst met 5-3 gewonnen van VOS uit Venlo en eindigde de Bergenaren als tweede in hun poule.

SV Ysselstein - VV Heijen 3-0 (Heijen tweede in de poule)
Meterik - Stormvogels 0-0 (Stormvogels ook tweede)
MVC ‘19 - DEV-Arcen 2-1 (DEV-Arcen eveneens tweede)

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT