Afbeelding

Voetbaluitslagen in de Maasduinen

Hieronder de uitslagen en de doelpuntenmakers van de voetbalverenigingen in de Maasduinen van de Vierde klasse F.

EWC ‘46 - SV Merselo   0-5
Een dramatisch seizoen tot nu toe voor EWC uit Well. Er werd nog niet één wedstrijd gewonnen en de ploeg staat na zes speelrondes met slechts een punt op de een na laatste plaats in de ranglijst.

Stormvogels ‘28 - DEV-Arcen   2-8
Een oorwassing voor de thuisploeg in een spectaculaire wedstrijd met enkele strafschoppen en een rode kaart voor Patrick Toonen van Stormvogels. Grote man van de wedstrijd was Jordy Valckx, die goed was voor vier treffers. De overige doelpunten voor DEV werden gemaakt door Baer Breuren (2x) en Joey Hovens. Bovendien maakte Stormvogels ook nog een eigen doelpunt. De treffers voor de thuisploeg kwamen op naam van Bart Seegers.

VV Heijen - SV Oostrum   5-0
Een oppermachtig Heijen maakte thuis op sportpark De Heikamp korte metten met de gasten uit Oostrum. Bij rust was het nog maar 1-0 door Dirk Schonenberg, maar in de tweede helft gingen de sluizen open en waren het René Reijnen, Coen van de Venn, Tijn Wabeke en Robin Hermsen die nog een goaltje mochten meepikken.

SV Kronenberg - Montagnards   2-2
Montagnards kwam als eerste op voorsprong door Willem van der Maazen, maar de vreugde was van korte duur want drie minuten later was het alweer gelijk. In de tweede helft kreeg Sem Bongartz van Montagnards al snel een rode kaart, waarna Kronenberg op jacht ging naar de voorsprong. Die kwam er ook, maar in de slotfase maakte Bram van Roosmalen de gelijkmaker en bepaalde daarmee de eindstand.