Afbeelding

Ruime overwinningen voor Resia en Astrantia

Wellerlooi | Resia ‘42 heeft zondag op sportpark Bos en Heide een ruime overwinning geboekt op SVOC ‘01 uit Oirlo. Voor rust was het Martijn Derks die de thuisploeg op voorsprong zette. In de tweede helft scoorde Maik Michiels twee keer, waarvan eenmaal uit een strafschop.

Kort voor tijd werd het zelfs 4-0 door wederom Martijn Derks, en diep in blessuretijd mochten de bezoekers nog wel een eretreffer maken waardoor de eindstand op 4-1 werd bepaald.

RKDSO - Astrantia   0-6
Op bezoek bij RKDSO in Lomm was Astrantia uit Middelaar heer en meester. In de eerste helft waren de bezoekers maar liefst vier keer doeltreffend door goals van Siem Rouw, Sjuul Hermsen (2x) en Tim Sengers. Na rust scoorden Jos Lemmen en Bram Goossens ieder nog één keer met als resultaat een 0-6 zege voor Astrantia.