Een magere zege op een gure zondagmiddag
Een magere zege op een gure zondagmiddag Foto: Marieke Lemmen

Thuiszege Astrantia, Resia wint in Rijkevoort

Middelaar | Door de 1-0 zege op SVS Stevensbeek blijft Astrantia uit Middelaar in het kielzog van koploper in de vijfde klasse, Sporting ST uit Swolgen. Het was Jos Lemmen die de thuisploeg op sportpark De Heikant de volle winst bezorgde.

Resia ‘42 uit Wellerlooi deed goede zaken in Rijkevoort waar Toxandria met 2-3 werd verslagen. Door deze zege heeft Resia de aansluiting gemaakt met de koplopers van de ranglijst. Maik Michiels was weer de man van de wedstrijd en opende in de eerste helft de score door een penalty te benutten. Kort na rust was het wederom Michiels die de 0-2 liet aantekenen. Toxandria kwam wonderwel nog langszij door twee goals van Frank Havens, maar Stef Michiels scoorde tien minuten voor tijd de winnende treffer voor de gasten uit Wellerlooi.