Ondanks het puntenverlies blijft Astrantia koploper
Ondanks het puntenverlies blijft Astrantia koploper Foto: Marieke Lemmen

Astrantia morst punten, gelijkspel Resia

Middelaar | Op sportpark De Heikant ontving koploper in de vijfde klasse Astrantia middenmotor VV Holthees-Smakt. De prima weersomstandigheden en het verschil op de ranglijst zouden voor de thuisploeg in het voordeel moeten moeten werken, maar het scoreverloop verliep anders. Tegen het einde van de eerste helft scoorden de bezoekers de openingstreffer en meteen na de rust werd het zelfs 0-2. Astrantia moest alle zeilen bijzetten om niet tegen een zeperd aan te lopen. Na een uur spelen was het Niels de Groot die de aansluitingstreffer liet aantekenen en 10 minuten voor tijd werd de verdiende gelijkmaker door Jos Lemmen genoteerd. Uiteindelijk werd er dus niet verloren maar de algemene stemming was toch de teleurstelling van het verlies van twee wedstrijdpunten. Al met al blijft Astrantia met nog twee wedstrijden te gaan koploper, nu in punten gelijk met Sporting ST, maar met een veel beter doelsaldo.

Resia ‘42 uit Wellerlooi ging afgelopen zondag op bezoek bij SV Leunen, waar na een doelpuntloos gelijkspel de punten eerlijk werden verdeeld.