DSV ontsnapte aan puntenverlies tegen Montagnards
DSV ontsnapte aan puntenverlies tegen Montagnards Foto: DSV

Voetbaluitslagen in de Maasduinen

Hieronder vind u de uitslagen en doelpuntenmakers van de wedstrijden, die afgelopen weekend werden gespeeld in de vierde klasse F door de voetbalverenigingen in de Maasduinen.

VV Heijen - SV Kronenberg   2-0
Waar de koploper vorige week nog punten liet liggen in Beugen werden er afgelopen zondag op eigen veld geen fouten gemaakt en een reguliere 2-0 overwinning geboekt. De doelpunten vielen in de tweede helft en kwamen op naam van Jeroen Melis en Tijn Wabeke. Met nog vier wedstrijden te gaan blijft Heijen op koers voor het kampioenschap al is de voorsprong op DSV maar twee punten.

EWC ‘46 - DEV-Arcen   1-3
Deze Maasduinenderby was een appeltje-eitje voor de bezoekers uit Arcen. Na 17 minuten maakte clubtopscoorder Jordy Valckx de openingstreffer voor Arcen en na 10 minuten in de tweede helft was het wederom Valckx die de voorsprong verdubbelde. In de slotfase werd het zelfs 0-3 door een doelpunt van Edvin Besic en tenslotte mocht Tom Stevens de eretreffer voor de thuisploeg aantekenen.

DSV - Montagnards  2-1
In een spetterende openingsfase op sportpark De Laan opende de thuisploeg de score, waarna Montagnards snel weer op gelijke hoogte kwam door een doelpunt van Willem van der Maazen. Ondanks dat de Bergenaren het moesten opnemen tegen de nummer twee van de ranglijst was het spelbeeld in evenwicht en mochten de Bergenaren hopen op een resultaat. Door een ietwat gelukkig doelpunt in de eindfase van de wedstrijd kwam DSV met de schrik vrij.

SVEB - Stormvogels ‘28   1-2
Na een lange reeks van nederlagen was er eindelijk weer een overwinning voor Stormvogels uit Siebengewald. Op bezoek bij hekkensluiter SVEB uit Broekhuizenvorst maakte Juriën Janssen al na twee minuten de openingstreffer voor Stormvogels. Nog voor rust werd de gelijkmaker binnen geschoten en het duurde tot in de slotfase aleer de moeizame zege werd beklonken door een treffer van Nils Goertz waardoor de drie punten mee naar Siebengewald konden.