Een scrimmage voor het doel van Kronenberg
Een scrimmage voor het doel van Kronenberg Foto: Eigen

Voetbaluitslagen in de Maasduinen

Hieronder vind u de uitslagen en doelpuntenmakers van de wedstrijden, die afgelopen weekend werden gespeeld in de vierde klasse F door de voetbalverenigingen in de Maasduinen.

Montagnards - SV Kronenberg   1-1
Een wedstrijd uit de middenmoot om des keizers baard wellicht, maar er stond ook de eer van de  zege op het spel. Op sportpark De Venhorst gingen de Bergenaren met een 1-0 voorsprong de rust in door een doelpunt van Bart Buddiger, ondanks de rode kaart, die Montagnards spits Bram van Roosmalen gepresenteerd kreeg. Met 10 man moest de voorsprong worden verdedigd maar Kronenberg wist in de 57. minuut toch de gelijkmaker te scoren.

SV Merselo - EWC ‘46   2-0
Vol goede moed, en na de midweekse inhaalwedstrijd die met 3-0 van Sambeek werd gewonnen, trokken de Wellenaren naar Merselo om een resultaat te halen, maar helaas. Al voor rust was de eindstand van 2-0 bepaald, waarmee alweer de 14de nederlaag van dit seizoen werd geïncasseerd.

DEV-Arcen - Stormvogels ‘28   3-0
De mannen van DEV-Arcen blijven de overwinningen aaneen rijgen en blijven daarmee een belangrijke rol spelen in de subtop van de vierde klasse. In de eerste helft waren het Jordy Valckx en Sjoerd Brands die voor de 2-0 ruststand zorgden. Kort na de rust was het wederom Sjoerd Brands die voor de 3-0 eindstand tekende.

SV Oostrum - VV Heijen   1-4
De Heijenaren blijven op titelkoers na de makkelijke zege op SV Oostrum. Een razendsnelle openingstreffer door Guus Hawinkels maakte aan de eventuele illusies van de thuisploeg snel een eind, maar na een kwartier spelen kreeg Oostrum een penalty, die werd benut door Marwin Hermans. Het overwicht van de gasten kwam nog voor rust met een doelpunt van Tijn Wabeke tot uitdrukking en in de tweede helft maakte Wabeke met twee treffers zijn hattrick compleet en bepaalde de 1-4 eindstand.