Uitverkocht optreden van VerrasSing

Video Kunst & cultuur VIDEO

Arcen | Het eerste concert in 2023 van de Stichting Franz Pfanner Huis werd op zondag 15 januari gehouden in de nieuwe locatie van gemeenschapshuis De Schans in Arcen. Onder de noemer van de nieuwe naam ‘Podium Pfanner’ presenteerde de stichting het zangtrio ‘VerrasSing’.

In de tot de laatste plaats bezette zaal werd een zeer gevarieerd programma, bestaande uit opera, musical en pop, ten gehore gebracht door drie professionele zangeressen, bestaande uit Madieke Marjon Schoots, Christina Petrou en Joline Soomers, die deel uitmaken van het André Rieu orkest, begeleid door pianist Frank Steijns.


De keuze voor deze nieuwe locatie was uitmuntend, want de ten gehore gebrachte muziekstukken klonken voortreffelijk mooi, zeker in aanmerking genomen dat er geen microfoons en geluidsversterking werden gebruikt. 

De zangeressen lieten het beste van hun kunnen aan het enthousiaste publiek horen met zeer melodieuze en op elkaar afgestemde klanken. Een ware lust voor het oor. Ook de solozang is nog zeker het vermelden waard, waarin elke zangeres met haar prachtige stem het publiek in vervoering bracht.


Het volgende concert van de stichting is op zondag 2 april 2023 om 11.30 uur door het Kamerkoor Limburg en zal dan ook weer plaatsvinden bij De Schans in Arcen.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT