Afbeelding
Foto: Chris Smits

Rob Miesen ontvangt Koninklijke Onderscheiding

Openbare publicatie Familieberichten

Siebengewald | Dorpsblad De Grenskoerier in Siebengewald bestaat 40 jaar. Tijdens de feestelijke, algemene jaarvergadering van het bestuur heeft voorzitter Rob Miesen een Koninklijke Onderscheiding ontvangen. Burgemeester Manon Pelzer reikte de onderscheiding op zaterdag 15 april uit in MFC De Klaproos in Siebengewald.

Rob Miesen werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Hij ontving deze onderscheiding vanwege zijn inzet voor de samenleving, met name bij de volgende, vrijwillige activiteiten:

• 1982-1989: voorzitter van Grensland Mannenkoor Siebengewald.
• 1994-2002: koster bij de r.-k. parochie Heilige Joseph in Siebengewald. Rob Miesen bereidde de erediensten voor, luidde de klokken en coördineerde het onderhoud in en rond de kerk.
• 2000-heden: voorzitter van dorpsblad De Grenskoerier. Rob geeft leiding aan de vrijwilligers, zoals de redacteuren, de drukker en de bezorgers. Hij is eindverantwoordelijk voor de inhoud en schrijft zelf ook diverse bijdragen.
• 2005-heden: vrijwilliger bij MFC De Klaproos. Rob fungeert als gids tijdens de busreizen die in samenwerking met MFC De Klaproos plaatsvinden.
• 2020: vrijwilliger bij de tentoonstelling Grens en Oorlog te Siebengewald en organisator van een fototentoonstelling in het kader van 75 jaar bevrijding.

Tot zijn pensionering in 2014 werkte Rob Miesen bij Drukkerij Van Spijk in Venlo.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT