Of er nog sneeuw ligt wordt niet gegarandeerd
Of er nog sneeuw ligt wordt niet gegarandeerd Foto: Melanie van den IJssel

Excursie: Winterse Wandeling

Ingezonden Mededeling Hobby & vrijetijd Natuur

Well | Ontdek tijdens deze winterwandeling hoe mooi De Maasduinen is deze tijd van het jaar. Start is op zondag 28 januari om 10.00 uur vanaf de parkeerplaats van Bezoekerscentrum De Maasduinen aan de Bosserheide 3e in Well. De excursie duurt circa twee uur en deelname kost 2,50 euro per persoon: reserveren via www.limburgs-landschap.nl/kalender 

Nederlandse winters staan garant voor verrassingen. Het ene moment lijkt het wel lente, terwijl het andere moment Koning Winter de hoek om komt zetten. Hoewel het weer nog alle kanten op kan, is de natuur zich aan het voorbereiden op het komend voorjaar. De Maasduinengids vertelt al wandelend over de winter. Ondersteund door prachtige vergezichten en boomsilhouetten komen de wandelaars in winterse sferen.

Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVN Limburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Stichting het Limburgs Landschap. Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten, zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT