Afbeelding
Foto: Rabo

Vrijwilligerswerk Bergen vraagt uw steun

Algemeen

Nieuw Bergen | Het moge duidelijk zijn dat het Ontmoetingscentrum Bergen (OCB), Stichting Buurtbus Bergen, Stichting Vincentius Bergen en de Zonnebloem afdeling Bergen een financieel steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Ze versterken de samenleving en zorgen voor sociale samenhang. Rabo ClubSupport steunt deze initiatieven, waarbij plaatselijke leden van de bank mede bepalen welke verenigingen in aanmerking komen voor een financiële bijdrage.

Het OCB bij de Edith-Steinkapel is als een tweede huis. Een plek in de buurt waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. De Buurtbus Bergen is een prachtig initiatief in een regio waar het openbaar vervoer niet zo vanzelfsprekend is. Vincentius Bergen ondersteunt mensen die in financiële nood zijn gekomen en nergens anders terecht kunnen. Deze stichting zorgt voor het welzijn van dorpsgenoten die het moeilijk hebben. De Zonnebloem Bergen verrijkt binnen ons dorp het leven van mensen met een lichamelijke beperking door sociale en recreatieve activiteiten mogelijk te maken.

Hoe stemmen?
Log in op je Rabo-App of via de Rabo Website, indien je niet online bankiert. Vervolgens ga je via “Service” naar “Lidmaatschap”. Je ziet nu de link “ClubSupport”. Door hierop te klikken kun je de deelnemende clubs zien. Door bijvoorbeeld te zoeken op “Bergen” zie je “OCB” en “Buurtbus Bergen” en “Vincentius Bergen” en ook “Zonnebloem Bergen”.

Tot uiterlijk 24 oktober mag je maximaal drie stemmen op drie verschillende verenigingen uitbrengen.

“Steun met uw stem al ons vrijwilligerswerk. Onze dorpsgenoten zijn u heel erg dankbaar”, aldus de overkoepelende stichting Welzijnsbevordering Bergen.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT