Danny Lauf in actie tijdens de testdag in Langeveen
Danny Lauf in actie tijdens de testdag in Langeveen Foto: Lauf Racing Team

Geslaagde testdag voor Lauf Racing Team

Langeveen | Op zondag 3 april heeft Danny Lauf zijn eerste meters van seizoen 2022 gemaakt op de crossbaan in Langeveen. Het team heeft deze dag als testdag gebruikt, met als doel veel testrondjes te maken, afstellingen uit te proberen en wedstrijdritme creëren. Danny en het team hebben veel goed en nuttig werk kunnen verrichten en kijken tevreden terug op een geslaagde testdag.

Tijdens de eerste manche werd op de eerste rij gestart en kwam Danny als eerste over de finisht. Voorafgaand aan de tweede manche werd de motor gecheckt en helaas waren deze werkzaamheden nog niet afgerond waardoor uit voorzorg niet werd gestart. In de derde manche startte Danny op de tweede rij finishte hij als derde. In de finale mocht Danny vanaf plek 9 starten en hij heeft hier een super vierde plaats behaald.

“Ons doel is behaald, we hebben veel getest en de eerste meters van 2022 zijn gemaakt”, aldus Lauf Racing Team.
De volgende testwedstrijd staat gepland op 17 april, Eerste Paasdag in Kessel.