Donkere dagen voor EWC '46 uit Well
Donkere dagen voor EWC '46 uit Well Foto: Chris Smits

Voetbaluitslagen in de Maasduinen

Hieronder de uitslagen en de doelpuntenmakers van de voetbalverenigingen in de Maasduinen van de Vierde klasse F.

Stormvogels ‘28 - SVEB   2-1
In de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter SVEB kende Stormvogels een moeiteloze start en kwam binnen het kwartier al op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Jurriën Janssen en Thomas Creemers. Nog voor rust maakten de gasten de aansluitingstreffer en daarmee was tevens de eindstand bereikt.

SV Kronenberg - VV Heijen   0-2
Op bezoek op sportpark De Heesbergen heeft VV Heijen de koppositie op de ranglijst geconsolideerd door een 0-2 zege dankzij doelpunten van Max Willems en Thymo Zeelen.

DEV-Arcen - EWC ‘46   5-1
Een lijdensweg voor de gasten uit Well op bezoek in Arcen, want zeker in de eerste helft was DEV heer en meester. Dat bleek ook uit het scoreverloop, want door doelpunten van Bas Schreven, Jordy Valckx (2x) en Edvin Besic was de ruststand al 4-0, waarmee de tweede helft slechts een formaliteit werd. Joppe Cup maakte nog de 5-0 en Koen Stevens mocht tenslotte de eretreffer laten aantekenen voor de bezoekers.