Een sterk Astrantia overklast VCA
Een sterk Astrantia overklast VCA Foto: Marieke Lemmen

Astrantia wint, einde zegereeks Resia

Sport Sport

Middelaar | Na de nederlaag van vorige week heeft Astrantia de draad weer opgepakt en boekte afgelopen zondag op sportpark De Heikant in Middelaar een relatief eenvoudige 4-0 zege op VCA uit Sint-Agatha. ‘Man of the Match’ Sjuul Hermsen was drie keer doeltreffend en in de slotfase van de wedstrijd benutte Tim Sengers nog een toegekende strafschop waardoor de eindstand op 4-0 werd bepaald. Met deze overwinning blijft Astrantia meedoen om het kampioenschap in de vijfde klasse.

VV De Zwaluw - Resia ‘42   3-3
Op zondag 4 december kwam er een einde aan de mooie zegereeks van Resia ‘42 uit Wellerlooi. Na vier gewonnen wedstrijden op rij moest Resia met een gelijkspel genoegen nemen in de uitwedstrijd tegen VV De Zwaluw uit Oeffelt. Het was een gelijk opgaand duel waarbij alle doelpunten in de tweede helft vielen. De thuisploeg kwam op voorsprong door een ongelukkig eigen doelpunt van Guus Steegh en enkele minuten later werd het zelfs 2-0. Resia was echter niet uit het veld geslagen want het kwam vrij snel weer langszij door doelpunten van Bart Thijssen en Ralf Wijnhoven. In de slotfase was het wederom De Zwaluw dat de leiding nam maar drie minuten voor het eindsignaal maakte Maan Brand toch nog de gelijkmaker.