Heijen blijft koploper dankzij moeizame overwinning
Heijen blijft koploper dankzij moeizame overwinning Foto: Chris Smits

Voetbaluitslagen in de Maasduinen

Hieronder de uitslagen en de doelpuntenmakers van de voetbalverenigingen in de Maasduinen van de Vierde klasse F.

Meterik - Montagnards   2-2
Een moeizaam gelijkspel van het hoger geklasseerde Meterik tegen de gasten uit Bergen. Montagnards kwam verdiend op voorsprong door een doelpunt van Nick Cuppen, maar op slag van rust kreeg Meterik een penalty waardoor halverwege de wedstrijd er 1-1 op het scorebord stond. In de tweede helft maakte Willem van der Maazen er uit een ingekopte corner al snel 1-2 van en kwam zelfs dicht bij een grotere voorsprong. Maar zoals dat vaak gaat in het voetbal, als je zelf niet meer scoort dan doet de tegenstander het wel, waardoor de eindstand 10 minuten voor tijd werd bepaald op 2-2.

VV Heijen - SSA GFC/Lottum   1-0
Ondanks de bijzonder vroege openingstreffer door René Reijnen wist de koploper met het nodige fortuin een minimale zege binnen te harken tegen het samenwerkingsverband uit Grubbenvorst en Lottum.

DSV St-Anthonis - DEV-Arcen   3-2
Na twee opeenvolgende overwinningen op hekkensluiters SVEB en EWC, was DSV afgelopen zondag een maatje te groot voor de Arcenaren. In de eerste helft ging het spel nog redelijk gelijk op, maar werd het net aan beide zijden niet gevonden. Na de rust opende DSV de score en brak de wedstrijd open. DEV kwam vervolgens weer op gelijke hoogte door een doelpunt van Bas Schreven, maar enkele minuten later pakten de gastgevers weer de voorsprong, die kort voor tijd zelfs op 3-1 wisten te komen. In de slotminuten van de wedstrijd scoorde wederom Bas Schreven nog wel de aansluitingstreffer, maar daar bleef het ook bij.