Voetbal in de Maasduinen
Voetbal in de Maasduinen Foto: Internet

De ‘vier’ in de vierde klasse wordt letterlijk

Hieronder de uitslagen en de doelpuntenmakers van de voetbalverenigingen in de Maasduinen van de vierde klasse F, waarbij de ‘vier’ erg letterlijk werd genomen want die kwam in bijna elke wedstrijd tot uitdrukking.

Montagnards - SV Merselo   0-4
De Bergenaren kregen titelkandidaat Merselo op bezoek en met 0-4 aan de broek. De eerste helft kon Montagnards de schade nog beperken tot een doelpunt, maar na afloop van de wedstrijd was het wel duidelijk wie de betere ploeg in de wei had staan.

EWC ‘46 - DSV   0-4
Sportpark Oude Linde in Well was het strijdtoneel van EWC tegen de bezoekers uit Sint Anthonis. In deze wedstrijd werden de vier doelpunten gelijk verdeeld over de twee speelhelften.

Stormvogels ‘28 - VIOS ‘38   4-1
De gasten uit Beugen kwamen duidelijk tekort op sportpark ‘t Eindpunt in Siebengewald. Stormvogels opende al na twee minuten de score door een doelpunt van Kenley Koch en nog voor het rustsignaal was het zelfs al 3-0 na treffers door Jurriën Jansen en Bart Seegers. In de tweede helft maakte VIOS nog wel de 3-1, maar in de slotfase was het Kenley Koch die de eindstand op 4-1 bepaalde.

DEV-Arcen - SSA Lottum/GFC ‘33   2-0
Arcen zet de goede reeks door en won met 2-0 door doelpunten van Jordy Valckx en Bas Schreven.