Voetbal in de Maasduinen
Voetbal in de Maasduinen Foto: Internet

Voetbaluitslagen in de Maasduinen

Hieronder de uitslagen en de doelpuntenmakers van de voetbalverenigingen in de Maasduinen van de Vierde klasse F.

Meterik - EWC ‘46   4-2
Het geplaagde EWC uit Well wil het maar niet lukken om uit de kelder van de vierde klasse te komen. Op bezoek bij het veel hoger geplaatste Meterik kwamen de bezoekers weliswaar sterk uit de startblokken en zelfs op voorsprong door een goal van Tom Stevens, maar moest uiteindelijk de meerdere erkennen in Meterik, dat nog voor rust de gelijkmaker liet aantekenen. In de loop van de tweede helft werd het zelfs 4-1. Koen Stevens maakte er in de slotfase nog 4-2 van, maar de nederlaag was niet meer af te wenden.

SV Merselo - DEV-Arcen   1-2
DEV-Arcen heeft afgelopen zondag haar zegereeks voortgezet, deze keer tegen het hoger geplaatste Merselo. Al binnen vijf minuten stonden de bezoekers op een 0-2 voorsprong door doelpunten van Bas Schreven en Jordy Valckx. De gastgevers wisten niet wat hen overkwam en moesten bijkomen van deze bliksemstart, maar wisten op slag van rust wel nog de aansluitingstreffer te maken. In de tweede helft werd niet meer gescoord en kon DEV de drie punten mee naar huis nemen.

SSA Lottum/GFC ‘33 - Stormvogels ‘28   1-0
Stormvogels kon afgelopen zondag haar goede reeks niet voortzetten, maar blijft ondanks de nederlaag een stabiele middenmotor in de vierde klasse.

VV Sambeek - Montagnards   0-1
Een magere overwinning in de slotfase uit het vuur gesleept, zo kun je de wedstrijd in een paar woorden omschrijven. De gasten uit Bergen kenden een moeilijke middag op sportpark Den Urling in Sambeek, maar diep in blessuretijd was het Lennart Beltjes die er alsnog voor zorgde dat Montagnards de volle winst mocht bijschrijven.