Voetbal in de Maasduinen
Voetbal in de Maasduinen Foto: Internet

Sport Sport

Hieronder vind u de uitslagen en doelpuntenmakers van de wedstrijden in de vierde klasse F van de voetbalverenigingen in de Maasduinen.

SV Meterik - Stormvogels ‘28   2-0
Stormvogels had goede zaken kunnen doen bij een overwinning tegen SV Meterik, maar zover kwam het helaas niet. Al voor de rust werd de 2-0 eindstand bepaald, waardoor de gastgevers zich in de subtop van de vierde klasse konden handhaven.

EWC ‘46 - SVEB   0-2
Vóór het ‘kelderduel’ tussen de twee laaggeplaatste degradatiekandidaten had EWC uit Well toch de wat betere papieren, want tegenstander SVEB uit Broekhuizenvorst had tot nu nog geen enkele wedstrijd gewonnen. Daar kwam afgelopen zondag op sportpark Oude Linde een eind aan, waardoor het gat tussen hekkensluiter SVEB met EWC nog maar vier punten betreft.

VIOS ‘38 - Montagnards   0-4
De Bergenaren gingen op bezoek in Beugen bij VIOS, dat al drie wedstrijden op rij had verloren. Daar kwam op sportpark De Slatert een vierde nederlaag bij want Montagnards maakte korte metten met de ambities van de Beugenaren. In de eerste helft scoorde Koen van de Ven de 0-1 en kort voor rust werd het door een eigen doelpunt zelfs 0-2. Na de pauze duurde het wel nog tot de laatste minuten van de tweede helft aleer de overwinning zekergesteld werd, door twee doelpunten van respectievelijk Jesse Jaspers en Tom Jennissen.

SV Merselo - VV Heijen   0-1
Door de zwaarbevochten overwinning op Merselo heeft VV Heijen de koppositie in de vierde klasse weer overgenomen. Kort na rust was het Bas Janssen die de enige goal van de wedstrijd voor zijn rekening nam.

SV Oostrum - DEV-Arcen   1-1
Onverwacht puntenverlies voor DEV op bezoek in Oostrum, want de Arcenaren waren de afgelopen vier wedstrijden als overwinnaar uit de bus gekomen. Arcen pakte meteen na de aftrap het initiatief en ook de voorsprong dankzij een doelpunt van Daan Schrömbges in de eerste minuut. Het duurde niet lang voordat Oostrum de gelijkmaker binnen schoot. Gedurende de resterende 80 minuten werd er niet meer gescoord.