Een scrimmage voor het doel van Resia
Een scrimmage voor het doel van Resia Foto: Marieke Lemmen

Resia verliest subtopper van Astrantia

Wellerlooi | De subtopper in de vijfde klasse tussen Resia ‘42 en Astrantia eindigde in een overwinning voor de gasten uit Middelaar, die daarmee met één punt achterstand in het voetspoor blijven van koploper Sporting ST. Door de nederlaag op het eigen sportpark Bos en Heide moeten de mannen uit Wellerlooi voorlopig afhaken om de titelstrijd.

Al na vijf minuten opende Sjuul Hermsen de score voor de gasten, maar Maik Michiels mocht een half uur later de gelijkmaker aantekenen door een strafschop onberispelijk raak te schieten. Nog voor de rust was wederom Sjuul Hermsen doeltreffend en Astrantia mocht met een 1-2 voorsprong gaan rusten.

De tweede helft was nog maar net aan de gang toen de gasten door Stef Burgers op 1-3 kwamen, en toen enkele minuten later Thijn Fransman de 1-4 aantekende was het verzet gebroken en ging de wedstrijd op slot.