Voetbal in de Maasduinen
Voetbal in de Maasduinen Foto: Internet

Hieronder vind u de uitslagen en doelpuntenmakers van de wedstrijden in de vierde klasse F van de voetbalverenigingen in de Maasduinen.

EWC ‘46 - SV Oostrum   3-1
De verrassing van het weekend was wellicht de zege van EWC op Oostrum. Vorige week verloren de Wellenaren nog van hekkensluiter SVEB, en zo een debacle wilden ze op sportpark Oude Linde niet nog een keer meemaken. Toch kwam de thuisploeg eerst nog op een achterstand, alvorens de rug werd gerecht en de mouwen werden opgestroopt. Nog voor rust werd de gelijkmaker aangetekend door Ruud Klabbers en in de tweede helft was Tom Stevens nog tweemaal doeltreffend.

VV Heijen - Montagnards   2-1
De Bergenaren gingen op bezoek bij koploper Heijen, maar moesten met lege handen huiswaarts. Na een half uur spelen wisten de Heijenaren het net te vinden. Via een corner was het, na een scrimmage, Bas Janssen die het laatste zetje gaf voor de 1-0. Slechts twee minuten later was het weer gelijk; uit een corner aan de andere kant kon Jesse Jaspers van Montagnards vrij inkoppen om de ploegen weer op gelijke hoogte te zetten. Nog voor rust was het wederom Heijen dat op voorsprong kwam en weer werd uit een corner gescoord. Of het Thymo Zeelen was of uiteindelijk een eigen doelpunt, was niet helemaal duidelijk maar Heijen kon met een voorsprong de rust in. De eindstand was echter hiermee al bepaald.

DEV-Arcen - VV Sambeek   4-2
Arcen is bezig aan een sterke reeks en ook afgelopen zondag werd hieraan een vervolg gegeven. In de eerste helft was DEV eenmaal doeltreffend dankzij Jordy Valckx en kort na rust kwamen de gasten op gelijke hoogte. Na een uur voetballen was het wederom Valckx die de thuisclub op voorsprong zette en Joppe Cup maakte er 3-1 van na een benutte strafschop. Een kwartier voor tijd scoorde Sambeek de aansluitingstreffer, maar Edvin Besic schoot als slotakkoord in de allerlaatste minuut de 4-2 binnen.

Stormvogels ‘28 - SV Merselo   0-0
Er werd niet gescoord op sportpark ‘t Eindpunt, maar toch een knap gelijkspel van de thuisploeg tegen het veel hoger geklasseerde Merselo.