Voetbal in de Maasduinen
Voetbal in de Maasduinen Foto: Internet

Hieronder vind u de uitslagen en doelpuntenmakers van de wedstrijden, die afgelopen weekend werden gespeeld in de vierde klasse F door de voetbalverenigingen in de Maasduinen.

VV Heijen - Stormvogels ‘28   3-1
Koploper Heijen maakte in deze Maasduinenderby op sportpark De Heikamp korte metten met de bezoekers uit Siebengewald. Voor rust scoorden Coen van de Venn en Guus Hawinkels, en in de slotfase van de tweede helft maakte Tijn Wabeke er zelfs 3-0 van. Thijs Kerkhof maakte de eretreffer voor de gasten die de eindstand op 3-1 bepaalde.

SVEB - Montagnards   1-3
Na drie nederlagen op rij wisten de mannen van Montagnards uit Bergen weer een wedstrijd te winnen. Op bezoek bij hekkensluiter SVEB in Broekhuizenvorst opende Dick Kleeven na een half uur de score voor Montagnards en kort na de rust maakte Jesse Jaspers er meteen 0-2 van. In de slotfase werd het nog even spannend toen de thuisploeg de aansluitingstreffer liet aantekenen, maar in blessuretijd was het wederom Jesse Jaspers die de eindstand op 1-3 bepaalde.

SV Kronenberg - DEV-Arcen   1-2
Dit was alweer de vierde wedstrijd op rij die DEV-Arcen winnend wist af te sluiten. Jordy Valckx was weer eens de gevierde man bij de bezoekers, want hij nam beide treffers voor zijn rekening. Kort voor het eindsignaal maakte Kronenberg nog wel de aansluitingstreffer maar de zege van Arcen kwam niet meer in gevaar.