VV Heijen werd kampioen op bezoek bij EWC '46 in Well
VV Heijen werd kampioen op bezoek bij EWC '46 in Well Foto: Chris Smits

Laatste speelronde voetbal in de Maasduinen

Hieronder vind u de uitslagen en doelpuntenmakers van de wedstrijden, die afgelopen weekend werden gespeeld in de laatste speelronde in de vierde klasse F door de voetbalverenigingen in de Maasduinen, waarbij VV Heijen de titel pakte en naar de derde klasse promoveert.

EWC ‘46 - VV Heijen   0-4
Enkele honderden supporters waren met VV Heijen meegereisd om in Well het kampioensfeest mee te maken. In een ongelijke strijd was het binnen enkele minuten al 0-1 door een doelpunt van Thymo Zeelen en een kwartier later tekende Jeroen Melis al voor de 0-2. Nog voor rust werd het zelfs 0-3 door een eigen goal van Jelle Klabbers. Kort voor het eindsignaal maakte Tijn Wabeke er nog 0-4 van waarna het feest kon losbarsten.

VIOS ‘38 - DEV-Arcen   0-4
Lange tijd was Arcen in de race maar moest uiteindelijk genoegen nemen met een derde plaats op de ranglijst. De 0-4 zege in Beugen tegen VIOS was dan ook een formaliteit. Kort voor rust maakte Jordy Valckx de 0-1, en in de tweede helft waren het Bas Schreven, wederom Jordy Valckx en Tim Verbeek die voor de 0-4 eindstand zorgden.

SV Oostrum - Stormvogels ‘28   2-3
Een wedstrijd om des keizers baard, maar ook voor de eer werd uiteindelijk gewonnen door de bezoekers uit Siebengewald. Oostrum kwam wel nog op voorsprong maar nog voor rust werd het gelijk door Bart Seegers. In de tweede helft wist Oostrum wederom de voorsprong te pakken maar het was wederom Seegers die de gelijkmaker liet aantekenen. Thomas Creemers zorgde er in de slotfase voor dat Stormvogels met de eer ging strijken.

SSA Lottum/GFC ‘33 - Montagnards   3-3
Na een uitstekende eerste helft stonden de bezoekers uit Bergen op een 0-2 voorsprong door goals van Jesse Jaspers en Bram van Roosmalen, maar dat spelbeeld draaide 180 graden in de tweede helft. De thuisploeg was namelijk nog vier keer doeltreffend, en gelukkig voor Montagnards was dat bij het laatste doelpunt in eigen goal, waardoor de eindstand op 3-3 werd bepaald.